Hilmar Boatlifting BV


Hilmar Boatlifting, we handle marine

Hilmar Boatlifting BV heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige boot-handling systemen. 
Samen met onze gespecialiseerde partners, op het gebied van engineering, productie en services, kunnen wij de beste oplossingen bieden. We zijn trots op ons strategische partnerschap met een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse maakindustrie: Hawo BV te Rijssen.
Om onze klanten optimaal te bedienen zijn onze boot-handling systemen volledig modulair ontwikkeld. Dit betekend in de praktijk, dat de klant custom made haar botenwagen kan samenstellen.
Wij hebben de beste prijs/kwaliteit-oplossingen voor botenwagens met een hefvermogen van 5 tot en met 70 ton. Inmiddels worden onze boot-handling systemen wereldwijd verkocht.

Zelfbedieningsovertoom:
Door onze kennis op het gebied van innovatieve boot-handling systemen worden we steeds vaker gevraagd om ook met andere oplossingen mee te denken. Dit is ook de reden geweest dat we in het mooie project van de Zelfbedieningsovertoom in Spakenburg een rol mogen spelen.
Als Hilmar Boatlifting nemen wij het werktuigbouwkundige deel voor onze rekening, de botenwagen, hellingbaan en aandrijving vallen onder onze verantwoordelijkheid.

Producten en diensten:

  • Hilmar Slipway Trailers
  • Hilmar Cradle Trailers
  • Speciale Projecten zoals de Zelfbedieningsovertoom
  • Onderhoud, service en keuringen
  • Services worden in-huis en op locatie uitgevoerd


Hilmar Boatlifting BV  
Prins Hendrikkade 46
7941 MB  Meppel

Contactpersoon: Eric Koele

T: 0031 653799697
E: ek.koele@gmail.com
W: www.dutchboatlifting.com

Hilmar Boatlifting botenwagen Lelystad Haven   steunen botenwagen Hilmar

Hilmar Boatlifting   Hilmar slipway trailer

Hilmar Boatlifting    

 


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Linkedin